JSR

Lær at omgås hesten

Jelling Sportsrideklub kan lære dig at omgås hestene med ridehold, som spænder sig fra hold, hvor du har en der trækker din hest ved siden af, til ridning i de højeste klasser.

Derudover er der mulighed for, at tage ridemærker og undervisning i hestens røgt og pleje/rideteori. Vi tilbyder undervisning på såvel din egen hest som på en af klubbens heste.

Klubben råder over et antal ponyer/heste, der alle er udvalgt for deres gode egenskaber og rolige temperament, som passer både til den rytter der lige er startet, og den mere øvede.

klubbens medlemmer er fra 4 år og opefter. Vi vægter det sociale samvær højt, hvor alle hjælper hinanden, og der er plads til alle i klubben.

Som elev på Jelling Sportsrideklub bliver du medlem af Dansk rideforbund og får mulighed for at deltage i ridestævner flere gange om året.

Duk op i ridehuset og lav en aftale med en af vores dygtige ridelærer.