Regler for klubmesterskab 2017

Regler for klubmesterskab JSR 2017:

·        Alle der er medlem af JSR kan være med.

·        Man skal som minimum ride det højeste program hvor man har fået placering. Hvis man er udklasset af dette program (her følges DRF OUT regler) skal man ride et højere program. Hvis man ikke rider stævner normalt skal man ride det program der passer til hest og rytters niveau.

·        Klubmesterskabsklassen for hest og pony afvikles i 2 afdelinger over 2 weekender.

·        Der rides til procent i klubmesterskabsklassen. Procenterne for 1. afdeling og 2. afdeling lægges sammen, den der sammenlagt har højest procenter vinder.

·        Hvis 2 eller flere ekvipager har ens procenter samlet efter 2. afdeling er afviklet vil vinderen være den der fik højest procent i 2. afdeling.

·        For at vinde klubmesterskabsklassen skal man være med i begge afdelinger, og der skal rides på den samme hest/pony i hver afdeling, medmindre man rider rideskole pony/hest og denne ikke er i klubben mere.

·        I tilfælde af at en hest er skadet, kan der efter aftale med stævneudvalget, rides på anden pony/hest. Dog skal programmet passe til ekvipagen.

·        Klubmesterskabsklassen afvikles hvis der er 2 starter.

·        Prisen for klubmesterskabet er 150 kr. pr. afdeling.

·        Der gives ingen præmier i 1. afdeling, men i 2. afdeling når vinderen er fundet.

·        Præmieoverrækkelse efter 2. afdeling afvikles til pony/hest.

Ved spørgsmål kontakt stævneudvalget.

Med venlig hilsen Stævneudvalget