Ridelærer

Hold koordinator tlf 22787776

Beskrivelse kommer

Birgitte,

Mit navn er Birgitte, men jeg er nok bedre kendt som Otto af de fleste på rideskolen. 😉
Jeg er begyndt at undervise fredagsholdene på rideskolen, hvilket jeg er super glad for.

Jeg har selv reddet on-and-off igennem det meste af mit liv, hvoraf en stor del har foregået på rideskolen. Her har jeg haft flere forskellige parter, og jeg har været en del af juniorudvalget og en masse andre spændende ting. 🙂

Nu rider jeg ikke længere på rideskolen, men på dejlige Freja. En plethest på 164 cm, som står ved Susan og Bo i Rugballe. Her har jeg reddet siden februar efter en kort pause.

Nu er jeg tilbage på rideskolen som ridelærer, og jeg glæder mig rigtig meget til at se mine elever komme videre med deres ridning, og jeg håber at vi kommer til at få en masse sjove undervisningstimer sammen. 🙂 🙂

Jeg underviser ud fra princippet om, at ridning er et samarbejde mellem hest og rytter. Det skal både være sjovt for hesten og for rytteren, og vi skal huske at lytte til vores heste, når de prøver at fortælle os noget. Jeg synes også det er vigtigt at eleverne forstår, og lærer om, hvorfor jeg siger som jeg gør. Undervisningen skal være varieret, så vi hele tiden bliver udfordret på ny og får mod på at prøve nye ting, som vi måske ikke har prøvet før.

Rigtig mange hestevrinsk i håbet om et godt samarbejde 😀

Mvh Birgitte

Berider

Ridelære Vikar

Cecilie Bin Lund Johansen

Mit navn er Cecilie Bin Lund Johansen og jeg er 21 år gammel.
Til daglig går jeg på HG i Vejle. Jeg bor i skibet sammen med mine forældre. Jeg har en erfaring med heste på 15 år og har selv gennem tiden, haft et par stykker. Jeg har både redet dressur (LA-klasser) og spring (LD). Dog har dressuren haft mest interesse. Udover det har jeg også redet islænder, som er en hel anden form for ridning. Jeg solgte min islænder, inden jeg startede på HG, for at få mere tid og fokus på skolegangen.
Jeg er glad for, at jeg nu igen er underviser på Jelling sportsrideklub, og glæder mig til mange fornøjelige timer med jer fremover. Jeg skal undervise holdene om torsdagen fra 16.00 til 19.00.
Mit mobilnummer er følgende: 28 45 29 54 (ved afbud til dagens undervisning)
Cecilie B. L. Johansen